Advies nodig? Bel (+31) 06 41 50 67 00

search

Geen artikelen in uw winkelwagen

  • Waarom beddentoko.nlDrie redenen op een rij.
  • Eigen vervoersdienstVanaf €200,- geen verzendkosten.
  • BetalenBetalen bij afleveren.
  • BereikbaarheidU kunt ons tot 21.00uur bereiken.

BEDDENTOKO.NL

Na 15 jaar bij een groothandel in kindermeubelen te hebben gewerkt was het tijd om met de opgedane kennis en ervaring beddentoko.nl te beginnen.

 

-Allereerst staat de kwaliteit hoog in ons vaandel, om dit zelf mee in de hand gehouden doen wij alleen zaken met die leveranciers welke dezelfde maatstaven hanteren die wij belangrijk vinden en ook niet bang zijn om een geheel nieuw produkt op de markt te brengen en toch de kwaliteit te handhaven. Want een bed wordt allang niet alleen maar gebruikt om te slapen nee ook worden de bedden van de moderne tienerkamer en slaapkamer gebruikt als sofa om lekker lui op te hangen, tv te kijken of een boek te lezen. Dit alles vraagt om een degelijke kwaliteit niet alleen van materiaal maar zeker ook van de verbindingen.

 

 

-Omdat je bij internet aankopen niet precies weet met wie je zaken doet is het prettig om te weten dat het in ieder geval veilig is o.a. wat betaling en service verlening betreft, dat is de reden dat wij zijn aangesloten bij een webwinkelkeurmerk meer info hierover vindt u op: http://beddentoko.nl/algemene-voorwaarden  en dat u bij beddentoko.nl pas hoeft te betalen bij aflevering geeft ook een rustig en veilig gevoel.

 

 

-Omdat wij persoonlijke benadering erg belangrijk vinden zorgen we er zoveel mogelijk voor dat u altijd door dezelfde persoon te woord wordt gestaan en van advies wordt voorzien deze hij/zij kan u daarom van het begin af helpen, of telefonisch of via mail, om de juiste keuze te maken en we begrijpen heel goed dat u na het gesprek met onze medewerker toch nog meer vragen heeft, schroom dan niet om nog een keer te bellen/mailen want al belt u ons drie of meer keer op een dag het maakt ons niet uit zolang u op het eind maar de juiste keuze heeft kunnen maken voor u of uw kind ook dit is onderdeel van onze service.

 

 

 

 

Contact gegevens:

 

Tel:           +31(0)6-41506700

E-mail:       info@beddentoko.nl 

BTW nr.:  NL104672262B01

KvK nr.:   04072892

Banknr. : NL71ABNA0490910947

Magazijn: Buitenvaart 2116, 7905SX, Hoogeveen (alleen op afspraak)

 

Webwinkel keurmerk

 

Om het kopen via internet op een zo veilige manier te laten plaats vinden is het kopen bij Beddentoko.nl zo georganiseerd dat deze voldoet aan de strenge eisen van:

 

Facebook

 

Op onze facebook pagina houden we je op de hoogte van nieuwe producten die wij gaan verkopen. Ook hebben we leuke aanbiedingen die alleen bestemd zijn voor onze facebook vrienden. Daarnaast verloten we ook regelmatig artikelen. dus redenen genoeg om snel onze pagina te liken